Борислав Ђукановић Гру ухапшен у акцији ”Ескадрон”

ГС
Борислав Ђукановић Гру ухапшен у акцији ”Ескадрон”

Борислав Ђукановић звани Гру из Бањалуке ухапшен је у оквиру акције ”Ескадрон” у којој је ”пало” 19 особа осумњичених за трговину наркотицима.

Како је потврђено АТВ-у, Ђукановић је првоосумњичени у овој криминалној групи за коју се сумња да се дужи временски период бавила недозвољеном производњом и прометом дроге на подручју Града Бањалука.

Ђукановић има богат криминални досије. Раније је већ осуђиван и одлежао је затворске казне управо због трговине наркотицима.

У жижу јавности посљедњи пут је доспио у септембру 2022. године када је на њега пуцано у близини Тржног центра ”Делта”, у булевару Српске војске. Нападач на мотоциклу тада је ка њему испалио најмање два метка и оба су промашила и Ђукановић је прошао без повреда.

Акцију ”Ескадрон” спроводе ПУ Бањалука, Управа за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске, те Специјална антитерористичка јединица и Жандармерија. У оквиру акције извршени су претреси на више локација широм града, а ухапшени су спроведени у ПУ Бањалука на криминалистичку обраду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана