Боно Вокс и Вим Вендерс прошетали црвеним тепихом Сарајево филм фестивала

Анадолија
Foto: Анадолија

САРАЈЕВО - Музичка звијезда Боно Вокс и познати редитељ Вим Вендерс прошетали су данас специјалним издањем црвеног тепиха на Сарајево филм фестивалу (СФФ).

Боно и Вендерс разговарали с новинарима, фотографисали се и дијелили аутограме публици СФФ-а, на који су дошли поводом премијерног приказивања рестауриране верзије филма „Хотел од милион долара“. Њихово присуство изазвало је одушевљење бројних грађана, посебно младих гостију СФФ-а који су их дочекали на тргу испред Народног позоришта у Сарајеву.

- Када размишљам о овом граду, о овом креативном граду, волио бих да људи дођу овдје и да искусе све у овом граду и ту бунтовност, а не само озбиљну страну коју људи стално наглашавају – рекао је Боно Вокс.

Вендерс је истакао да рестаурирана верзија његовог филма „Хотел од милион долара“ изгледа боље него први пут.

-Прелијепо изгледа и јако је лијепо да је човјек који је почео све ово ту с нама. Филм звучи боље него икада прије. То је као нова беба - казао је познати редитељ.

Боно је додао да је безусловна љубав једна од главних тема овог филма, али и да је врло важна за све људе.

-То је једина љубав која заправо јесте важна. Важнија је од било чега. Има толико ријечи за љубав - рекао је Боно те додао да је велики љубитељ Вендерсових филмова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана