Богдан: "Мочвара" у другој сезони иде дубље у ликове

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Гост нове епизоде видео серијала -Тањуг Рефлектор- био је глумац Горан Богдан који је говорио о развоју његовог лика инспектора Николе Крсмановића у предстојећој другој сезони серије –Мочвара-, раду на озбиљним и комичним улогама, као и о плановима у скоријој будућности.

Глумац познат по драмским улогама, мрачним ликовима какве је остварио у филму –Отац-(2020) и серијама -Сенке на Балкану- (2019-2020), -Мочвара- (2020) или трећа сезона –Фарга. (2017), подсећа да је на почетку бављења глумом углавном добијао улоге у комедијама какве су -Соња и бик-(2012) и -Свећеникова ђеца- (2013).

-Препао сам се од тога да ће ме то некако обиљежити, да ћу остати у тим комичним ликовима. Препао сам се па сам бирао '-што теже то боље'-. Сада сам се опет зажелио нечега комичнијег, мало романтичнијег-, признао је Богдан.

Глумац номинован за Европску филмску награду за улогу у филму –Отац-, о плановима за међународну каријеру каже да се -нешто крчка- и нада се да ће се, након што је пандемија у последњих годину и по пореметила свима многе планове, -од зиме почети нешто реализирати-.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана