Бјелогрлић отплатио Мандин кредит

Агенције
Бјелогрлић отплатио Мандин кредит

Београд - Сазнање о кредитном паклу кроз који је пролазио познати глумац Милорад Мандић Манда са породицом изазвало је револт и горчину читаве јавности, али бригу да помогне породици свог кума и блиског пријатеља преузео је на себе такође велики српски глумац Драган Бјелогрлић.

Управо је он покрио Мандин кредит од око 86.000 евра, пише "Српски телеграф".

"Бјела је доказао да је прави друг, кум и пријатељ. Од тренутка Мандине смрти, преко сахране и свега што је услиједило показао је колико је велики човјек! Није часио ни часа, а без велике помпе, и далеко од очију јавности, не желећи да себи придаје на важности, скинуо је велику бригу и терет породици која је и даље неутјешна због одласка њиховог најближег", испричао је неименовани извор близак Бјелогрлићу.

Исти саговорник открио је да се на Бјелино инсистирање да се проблем ријеши, пријатељи удружили, а да је глумац најзаслужнији за окупљање донатора и исплаћивање дуга.

Манда је био један од 22.000 грађана који су исте муке мучили због кредита у швајцарцима, јер је главница и његовог дуга, од почетних 79.000 евра, убрзо досегла великих 86.000 евра.

Колико тежак терет носе људи са истим проблемима најбоље доказује сазнање да се кредити овог типа отплаћују по 20-30 година, а да за то вријеме дужници исплате и по седам станова.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана