Биковић и Радоњић долазе на бањалучку премијеру филма "Хотел Београд"

Александра Глишић
Биковић и Радоњић долазе на бањалучку премијеру филма "Хотел Београд"

БАЊАЛУКА - Глумци Милош Биковић и Миодраг Радоњић стижу на премијеру филма "Хотел Београд", која ће бити одржана 18. марта у "Синеплексу Палас" у Бањалуци.

- Интересовање за филм "Хотел Београд" је незапамћено. За само четири дана распродате су карте за двије велике сале и то 20 дана прије саме премијере. Очекујемо велику посјету од 19. марта, када је филм и на редовном репертоару - каже Марина Поповић из "Синеплекса Палас".

Најавила је да ће се дио глумачке екипе у којој ће бити Милош Биковић и Миодраг Радоњић поклонити публици послије двије пројекције првог дана приказивања.

Филм који је настао у руско-српској копродукцији понудиће најбоље из обје кинематографије, домаће глумце, које предводе Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић, Срђан Жика Тодоровић, Јелисавета Теодосић.

Ту су и омиљена имена руског глумишта Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Александра Кузенкина предвођена редитељем Константином Статскијем.

"Хотел Београд" инспирисан је омиљеним руским ТВ серијама "Кухиња" и "Хотел Елеон", са Биковићем који тумачи главног јунака Павла - Пашу, богатог насљедника и власника престижног хотела "Београд", познатог по бурним изласцима и раскалашном животу.

Када се у његов свијет умијешају београдска мафија, луда невјеста, стара љубав и необична породица његов лагодан живот претвара се у авантуру у којој је све могуће.

Ова урнебесна комедија моћи ће да се погледа и у одабраним биоскопима Европе, САД и Канаде. Премијера у Минхену одржаће се 19. марта, 20. марта у Бечу, као и у Цириху 21. и 22. марта.

Како је подсјетио редитељ Константин Статски, филм је сниман у Србији, углавном у Београду и Новом Саду, али је на њега најјачи утисак оставило село у Неготинској Крајини, у којем су такође снимали.

- Пронашли смо нетакнуто, уникатно село, које се није мијењало деценијама. Мјештани села су статирали, али су нас и невјероватно угостили, стално нас нудећи ракијом и вином - испричао је Статски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана