БиХ - Дестинација за боливудске филмове

Срна
БиХ - Дестинација за боливудске филмове

Сарајево - Амбасада БиХ у Индији организовала је у Мумбаију вече представљања БиХ као туристичке дестинације, те настојала да заинтересује боливудске филмске директоре да прихвате БиХ као изванредну локацију за снимање филмова.


На овом скупу, који је синоћ одржан у најпознатијем крикет центру у Индији – МЦА у Мумбаију, амбасадор БиХ у Индији Сабит Субашић одржао је презентацију о природним љепотама, те укупним културним и традиционалним вриједностима у БиХ, саопштено је данас из МИП-а БиХ.

Један од најпознатијих филмских директора у Индији Имтиyаз Али, који је прошле године на иницијативу Амбасаде БиХ учествовао на "Сарајево филм фестивалу", надахнуто је говорио о својим импресијама и искуствима у БиХ, те позвао присутне да обавезно посјете БиХ.

Представници "Ер Арабије" представили су свој нови пројекат успостављања авионске линије Делхи - Сарајево, што би могло допринијети знатно већем броју посјета из Индије у БиХ.

На скупу су учествовали челни људи најпознатијих тур оператора у Индији, знатан број познатих филмских директора из Боливуда, те представници медија. /крај/об/аб/фото

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана