Бети Ђорђевић слави 50 година каријере с гостима 19. фебруара

Танјуг
Foto: Архива/ Глорија

БЕОГРАД- Чувена џез пјевачица Бети Ђорђевић прославиће јубилеј 50 година каријере у суботу 19. фебруара у Великој сали Комбанк Дворане са специјалним гостима глумицом Тањом Бошковић, џез музичарем Јованом Маљоковићем и уметничким ансамблом "Станислав Бинички".

Како најављују организатори, све је спремно за концерт у суботу под слоганом “Нека срце куца јаче”.

Бети Ђорђевић, звијезда фестивала “Београдско пролеће” од прије неколико деценија, ријешила је да публици поклони специјалну сет листу која на најбољи начин представља њену плодну каријеру дугу пет деценија.

Биће то спектакл наступ као мјешавина више жанрова од џеза, попа, соула до блуза и пружиће присутнима јединствен доживљај који се ријетко виђа и чује на данашњим концертима, поручује организатор.

Позната по врхунском распону вокала, позната пјевачица признаје да ипак има трему пред овај концерт, који ће бити увод у обновљени фестивал “Београдско пролеће”, који је планиран за 29. април у Комбанк Дворани.

''''Није лако припремити шоу који обухвата пола века каријере, преда мном је велики изазов и огромна одговорност. Желим да публика ужива у сваком тону и да ово буде један од оних концерата који се памте”, изјавила је Бети Ђорђевић и најавила да ће поред својих највећих хитова извести и нумере које је стварала за друге ауторе.

Нагласила је да јој посебно задовољство представљају гости који ће јој се придружити на бини.

Бети Ђорђевић је посљедњих година имала пуно наступа у Београду, тако да је публика могла да је види у престоничким клубовима “VOX Blues club”, “Блуз и Пиво”, у установи културе “Божидарац” и многим другим просторима.

Концерт у суботу одржаће се у складу са епидемиолошким мкерама, па су обавезне маске и дистанца, а за улазак је потребна само улазница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана