Атос банк од ове сезоне уз Градско позориште „Јазавац“

ГС
Атос банк од ове сезоне уз Градско позориште „Јазавац“

БАЊАЛУКА - Атос банк а.д. Бањалука годинама уназад настоји да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности ради на стварању чврстих веза са заједницом у којој послује и бољем разумијевању њених потреба, а од ове године покровитељ је сезоне Градског позоришта „Јазавац“.

-Желим, прије свега, да изразим велико задовољство што смо од ове сезоне поносни пријатељи Градског позоришта „Јазавац“, чији рад изузетно поштујемо и пратимо, те смо из тог разлога одлучили да дамо пуну подршку овом позоришту, које годинама уназад  даје велики допринос развоју културе и позоришне умјетности. Стратешки смо усмјерени на подршку свему ономе што вриједи и што је значајно. Сматрамо да улагањем у културу његујемо статус друштвено одговорне финансијске институције, те самим тим пружамо подршку заједници у којој послујемо. Такође нам се ближи и четрнаести Међународни фестивал глумца „Заплет” те ћу искористити прилику и екипи из Градског позоришта „Јазавац“ пожељети срећу и успјех, и сигурна сам да ће овај фестивал као и увијек окупити велики број поштовалаца позоришне умјетности, а Атос банк а.д. Бањалука ће бити ту, пратећи и подржавајући све оно што ово позориште ради - изјавила је овим поводом руководилац Службе маркетинга и комуникација Биљана Шева.

Организатор Градског позоришта „Јазавац“ и селектор овогодишњег Међународног фестивала глумца „Заплет 14“ Љубиша Савановић захвалио је овој банци на подршци и изразио задовољство што су од ове године уз њих, те што су препознали значај свега онога што они као позориште раде. 

Атос банк а.д. Бањалука ће настојати и даље да кроз ангажмане на пројектима друштвене одговорности доприноси стварању бољег и напреднијег окружења за све нас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана