Аници Добри драго што први пут игра са Весном Тривалић

Танјуг
Foto: Агенције

БЕОГРАД - Глумица Аница Добра истакла је да јој је драго што први пут игра заједно са колегиницом Весном Тривалић захваљујући редитељу Николи Који у предстојећој хумористичкој мини серији "Чудне љубави".

"Осим што се приватно волимо, први пут смо се сад у кадру испричале, први пут смо радиле заједно, набацивале волеј да би друга дала гол", рекла је Добра. У кратком видео интервјуу продукцијској кући Фајерфлај поводом емитовања три наставка "Цудних љубави" 1, 2. и 3. јануара на телевизији Суперстар, Добра је рекла да јој је заједничко играње са Тривалић "нешто ужасно драгоцено" и да ће "многе обрадовати Веснина појава". У романтичној комедији, поред Које, Добре и Тривалић, играју и Милена Предић, Нина Нешковић, Јован Јовановић, Наташа Нинковић, Воја Брајовић, Јанко Поповић Воларић, Никола Пејаковић, Зоран Цвијановић и други. "Сви су ликови пођеднако епизодни, важни и главни. Сваки има некакву своју причу, што заједно чини некакав мозаик", рекла је Добра.

Из Фајерфлаја је најављено да се "Чудне љубави" баве питањима попут да ли разведени партнери могу бити пријатељи, како је волети много млађег мушкарца или о себи лагати дјевојку, сестринско ривалство, мушко-женско пријатељство и да ли дјецу треба подржавати баш у свему. "Данас ко је нормалан тај није нормалан. Тако да ови људи ипак нису нормални. Зато су, не само њихове љубави, него све што се дешава у серији јако је чудно. Ја бих се концентрисала на другу реч љубав. Она је главни покретач мотив зашто се све тако дешава", оцјенила је Добра. Према њеним рјечима, "хумора нема без тачне емоције и без топлине".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана