Академија умјетности објавила конкурс за учешће на ПАФ-у

И. Б.
Академија умјетности објавила конкурс за учешће на ПАФ-у

БАЊАЛУКА-Академија умјетности Универзитета у Бањалуци од 4. до 6. јуна по први пут организује Позоришни академски фестивал – ПАФ, а тим поводом расписан је конкурс за учешће на овој манифестацији.

Овај догађај осмишљен је са идејом да на једном мјесту окупи студенте драмских умјетности академија и факултета из региона, с циљем да им пружи прилику за размјену знања, искустава и вјештина.

Из Академије умјетности позвали су све заинтересоване академије и факултете драмских и сродних умјетности из региона да се пријаве на конкурс тако што ће доставити попуњен пријавни образац, доступан на линку https://au.unibl.org/.../konkurs-za-uchesh-e-na-prvom..., четири фотографије, те линк са видео-снимком представе на мејл [email protected]. Конкурс је отворен до 31. марта.

Из Академије умјетности су саопштили да ће у оквиру главног програма фестивала, који је такмичарског карактера, поштоваоци позоришне умјетности имати прилику да на Љетној сцени Академије умјетности погледају студентске представе свих земаља учесница.

-Поред такмичарског програма, у склопу фестивала одржаће се и низ радионица током којих ће студенти драмских умјетности имати прилику да уче од искуснијих колега, еминентних професионалаца из области позоришне умјетности, дискутују, размјењују идеје, те стекну нова знања о актуелним токовима у савременој позоришној пракси-навели су из Академије умјетности.

Додали су да трошкове смјештаја и исхране учесника сноси организатор фестивала, док трошкове пута сносе учесници.

За све додатне информације о Позоришном академском фестивалу, можете се обратити на мејл адресу [email protected]. И.Б.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана