Вербални рат: Не престају сукоби у УКС-у

А. М.
Вербални рат: Не престају сукоби у УКС-у

Бањалука - Предсједник Подружнице сарајевско-романијско-дринске и члан Управног одбора Удружења књижевника Српске Недељко Зеленовић каже да је Скупштина УКС-а одржана у Добоју регуларна, супротно тврдњама које је изнио Управни одбор Подружнице Бањалука.

- Ставови које је у име Управног одбора Подружнице Бањалука изнио њен предсједник Миленко Стојчић у вашем листу од 25. и 26. маја 2013. године једноставно нису тачни - тврди Зеленовић.

Управни одбор Подружнице Бањалука и Миленко Стојичић кажу да нису сви чланови били обавијештени о одржавању Скупштине и указују на низ неправилности у раду Скупштине.

- Технички секретар Берислав Благојевић и предсједник Удружења Јованка Стојчиновић-Николић обавијестили су чланство о засједању Скупштине, чије су адресе и бројеви телефона били доступни, као и руководства подружница - каже Зеленовић.

Стојичић стоји иза званичног става Подружнице Бањалука да је Скупштина у Добоју нерегуларна.

- Недељко Зеленовић је приватни писац Јованке Стојчиновић-Николић. Тражићемо да видимо гласачке листиће са Скупштине из децембра на којима је за предсједника изабрана Стојчиновић-Николић - каже Стојичић.  

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана