Вече посвећено Бекиму Сејрановићу

М. М.
Вече посвећено Бекиму Сејрановићу

БАЊАЛУКА - Фестивал књижевности “Императив”, у организацији Удружења за промоцију и популаризацију књижевности “Императив”, сутра ће бити отворен у концертној дворани Банског двора. Први дан фестивала биће обиљежен уз вече посвећено раду књижевника Бекима Сејрановића, програмом који ће почети у 20 часова.

- О Бекиму, који је био један од оснивача удружења “Императив” и умјетнички директор фестивала, разговараће новинар и књижевни критичар Ђорђе Крајишник и Иван Бевц, директор Издавачке куће “Bookа” из Београда. Током вечери публика ће бити у прилици да погледа снимак на којем Беким чита једну од посљедњих прича коју је написао “Мисс мисерџ на отоку Суску”- најавили су из “Императива”.

Сајамски дио фестивала биће отворен у 17 часова, а радно вријеме сајма током трајања фестивала је од 10 до 20 часова.  Представљање реиздања књиге “Бањалука у путописима, записима и легендама” Мате Џаје, те отварање изложбе “Сто књига о Бањалуци”, у сарадњи са Антикваријатом “Рамајана”, биће одржани од 18 часова у великом изложбеном салону.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана