Стигли први посјетиоци: Малишани испунили дјечији кутак на Сајму књиге

Ј.К.
Малишани испунили дјечији кутак на Сајму књиге
Foto: ГС | Малишани испунили дјечији кутак на Сајму књиге

Бањалука - Сајам књиге у организацији "Гласа Српске" јутрос је отворио своја врата у Спортском центру "Борик", а међу првим посјетиоцима били су малишани из ЈУ Центар за предшколско образовање и васпитање Бањалука и вртића "Анђелак".

Најмлађи посјетиоци су уживали у дјечијем кутку на сајму, гдје је за њих припремљен простор за цртање и бојење. 

Директорица Центра за предшколско васпитање и образовање Јелена Куртиновић каже да је сарадња њихове установе са "Гласом Српске" дугогодишња.

"Много смо се обрадовали и честитамо "Гласу Српске" на успјешној организацији овогодишњег Сајма књиге. Дјеца су са радошћу дочекала вијест што ће посјетити сајам и уживали су у дјечијем кутку. Наша установа планира све дане сајма да буде гости, те да ужива у промоцији дјечијих књига и осталих новитета" рекла је Куртиновићева за "Глас Српске" и додала да је посебно важно дјеци од најмлађег животног доба стварати навику да читају и говорити им о значају књига и књижевности.

Сајам књиге свечано ће бити отворен вечерас у 18 часова, бесједом књижевника Дејана Алексића, након чега ће, од 19 часова бити промовисан његов роман "Петља".

 

Ова смотра писане ријечи трајаће до 12. септембра, а радно вријеме сваког дана је од 10 до 21 час.

ПЛАН ПРОМОЦИЈА НА 27. САЈМУ КЊИГЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЈЕ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана