Отац и кћерка представили двије збирке пјесама

Срна
Отац и кћерка представили двије збирке пјесама

ЗВОРНИК - Отац и кћерка, Миладин и Селена Берић из Бањалуке, представили су Зворничанима своје збирке пјесама „У сазвјежђу лире“ и „Танка нит“.

Берићева збирка „У сазвјежђу лире“ издала је Издавачка кућа „Асоглас“ из Зворника чији је директор Дејан Спасојевић напоменуо да је она награђена на конкурсу за треће „Дринске књижевне сусрете“, а да промоцију нису били у могућности да раније организују због пандемије.

Берић је појаснио да ово дјело није збирка сатиричне поезије, по којој је познат, већ љубавне, те изразио задовољство што је промоција уприличена заједно са његовом кћерком којој је „Танка нит“ друга збирка пјесама.

Она је рекла да је њено породично окружење било такво да се разговарало о промоцијама, поезији, те да је логично било да пише поезију.

Према њеним ријечима, прва књига „Капутић“ била је везана за сатиричну поезију, а у збирци „Танка нит“ писала је рефлексивну, мисаону поезију у којој су обрађене различите теме о свијету каквим га око себе види петнаестогодишња дјевојчица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана