Завршено снимање играног филма "Хероји Хилијарда"

Танјуг
Завршено снимање играног филма "Хероји Хилијарда"

Горњи Милановац - Јуче је завршено снимање играног филма "Хероји Халијарда", у режији Радоша Бајића, а посљедње сцене снимљене су у селу Дружетићи, а скоро два мјесеца трајало је снимање филма на горском аеродрому Галовића Поље, гдје је из дана у дан било и по неколико стотина домаћих али и страних глумаца, статиста и филмског особља.

Радош Бајић синоћ се захвалио "Ауто Чачак" и власнику Миленку Костићу који је пружио гостопримство али и Радовину Веселиновићу Греби, предсједнику Савјета мјесне заједнице Прањани, на гостопримству које је он али и мјештани његове мјесне заједнице пружили читавој филмској екипи.

Бајић је најавио да ће једна од премијера филма "Хероји Халијарда" бити и у Прањанима јер су, како је рекао овај крај и људи заслужили.

Биће то први пут да се у једном селу одржи премијера филма.

У филму, али и серији "Ваздушни мост" која ће усљедити појавиће се неки од бардова српског глумишта попут Жарка Лаушевића, Љиљане Благојевић, Петра Божовића, Радоша Бајића, Неле Михаиловић, Јова Максића... У настајању филма учествовали су Покрајинска влада Војводине, Филмски центар Србије, Телеком Србија и Радио-телевизија Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана