Вулверин први

Александра Маџар
Вулверин први

Бањалука - Да је љето вријеме одмора и период када сви имају више времена да се опусте и уживају у филмовима, доказ су комедије и анимиране приче, које привлаче пажњу љубитеља седме умјетности на репертоару бањалучког мултиплекса "Палас".

- Осим комедија и анимираних филмова, пажњу публике привлаче и акцијски авантуристички 3D филмови, као што су "Вулверин" и "Свјетски рат З" - казала је портпарол мултиплекса "Палас" Марина Поповић.

Подсјетила је да је филмско остварење "Вулверин" на репертоару још сљедеће седмице.

- Велика филмска имена увијек привуку публику. Почев од 30. маја "Мамурлук 3" је био јако популаран међу Бањалучанима, као и прва два дијела - казала је Поповићева.

Интересовање публике овог љета привукли су и филмови "Internship" и "The Heat".

- Глумица Мелиса Мекарти, која је остварила улоге у филмовима "Bridesmaids", "The Heat" и "Мамурлук" заиста привлачи пажњу публике и људи воле да гледају комедије у којима она глуми - додала је Поповићева.

Када су у питању анимирани 3D филмови, Поповићева је рекла да је овог љета интересовање најмлађе публике привукао филм "Универзитет за монструме".

- "Штрумфови 2", које смо дуго најављивали, привукли су бројну публику. Одлично је што су "Штрумфови" синхронизовани, па и мала дјеца могу да уживају, тако да велики број родитеља са њима долази у биоскоп - истакла је Поповићева.

Ново на репертоару

- Остварења која ускоро треба да се нађу на репертоару су "Деспицабле ме 2", за који се публика већ увелико распитује, као и филм "The Planes".

Филм "Despicable me" одушевио је публику цијелог свијета 2010. године, када је зарадио 540 милиона долара и постао десети највећи анимирани филм у америчкој историји - казала је Марина Поповић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана