Вечерас на АТВ-у друга сезона „Мочваре“: Мрачнија, интригантнија, интезивнија

PR
Вечерас на АТВ-у друга сезона „Мочваре“: Мрачнија, интригантнија, интезивнија

„Млада и лепа девојка је убијена…мислите да је повезана са испектором Крсмановићем…“ дијелови су реплика којим почиње званични трејлер за другу сезону „Мочваре“ и који обећава још мрачнију, интригантнију и интензивнију сезону.

Наставак популарне прве сезоне опет је у режији Олега Новковића и по сценарију Милене Марковић. „Мочвара“ је причом, естетиком, ликовима и динамиком доживјела велики успјех у региону, а нова сезона доноси  још узбудљивију причу, у којој се попут лавине откривају тајне, које разарају својом јачином.

Нових 10 епизода наслањаће се радњом и ликовима на прву сезону, међутим главни лик инспектор Никола Крсмановић, којег игра звијезда регионалне глумачке сцене Горан Богдан, упливаће у истраживање низа сурових убистава, а истовремено ће открити и тајну властитог поријекла.

У овом правом, аутентичном, српском ноару инциденти, откривање тајни и заплети смјењиваће се невјероватном брзином и силином. Из мрачног Београда, злочини се селе у сасвим другачији свијет!

Радња нове приче смјештена је у Сенти, у наизглед идиличном војвођанском мјесту на обали ријеке, гдје се живот одвија по правилима и мјерилима неколико породица са којима ће се управо суочити инспектор Никола и који ће не само открити своје поријекло, него и спознати колико је спреман да прашта. Богдану ће се у глумачкој екипи придружити и млади мађарски глумац Роберт Ожвар, те Милош Тимотијевић, Соња Колачарић и Марко Јанкетић.

Друга сезона серије „Мочвара“  почиње на АТВ-у, вечерас у 21 час и 40 минута, а гледаоци сваке сриједе у овом термину могу да  прате напету радњу, нове обрте и трновит пут који ће проћи инспектор Крсмановић, заробљен у откривању идентитета и злочина вивидне војвођанске идиле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана