Ускоро стиже римејк култног филма Патрика Свејзија

Б.П.
Ускоро стиже римејк култног филма Патрика Свејзија

ЛОС АНЂЕЛЕС - Студио „Амазон“, објавио је постер и датум премијере римејка култног акционог филма „Друмски бар“ у којем глумац Џејк Џиленхол понавља ролу Патрика Свјезија.

Један од филмских симбола осамдесетих, представио је Свејзија у најмагнетичнијем и најмишићавијем наступу елитног избацивача, који стиже у градић у Мисурију да почисти бунтовни бар по имену „Дубл Ђус“ и сукобавља се са локалним злим бизнисменом.

Иако се у своје вријеме углавном сматрао просјечним промашајем, филм је успио покрити буџет од  15 милиона долара зарадивши 61 милион долара, а постепено је стекао култ код публике путем видео издања и кабловске телевизије, која се дивила филму због његове једноставности и шарму глумачке екипе коју су уз Свејезија и Газару још чинили Кели Линч и Сем Елиот.

Оригинални филм режирао је Ровди Херингтон који је за свој посао добио номинацију „Златне малине“, али на крају се филм претворио у највећи успјех његове каријере.

Нова верзија филма, коју је режирао Даг Лиман ( „Борнов идентитет“) премијерно се приказује на стримингу за само неколико мјесеци. У овом адреналинској верзији култног класика из 80-их, бивши УФЦ борац Далтон (Гиленхол)преузима посао избацивача у  бару Флорида Кејс, само да би открио да овај рај није то што изгледа. Филм стиже премијерно на „Амазон Прајм“ 21. марта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана