Ускоро почиње снимање серије “The Offer“: Прича о настанку филма „Кум“

Б. П.
Ускоро почиње снимање серије “The Offer“: Прича о настанку филма „Кум“

Студио „Парамоунт“, најавио је да је мини-серија „ The Offer“, која се бави снимањем и настанком „Оскаром” награђеног филма „Кум“, службено ушла у производњу.

Серија се темељи на бројним „необјављеним“ причама иза кулиса чувеног сета и живота једнако славног продуцента Алберта Радија, чији ће лик у серији играти Мајлс Телер који је у улози замијенио првобитног глумца Армија Хамера.

У серији глуме и Метју Гуди као Роберт Еванс, Дан Фоглер као Френсис Форд Копола, Бурн Горман као Чарлс Бладхорн, Колин Хенкс као Бери Лапидус, Ђовани Рибизи као Џо Коломбо, Џастин Чемберс као Марлон Брандо и Џуно Темпл као Бети Мекарт. Франшизу од 10 епизода написали су и реализовали у продукцији Ники Тоскано, која је уједно и showrunner, те сценариста Мајкл Толкин.

Када почне снимање серије „ The Offer“, покренуће се још један пројекат играног филма о продукцији „Кума“. Оскар Ајзак и Џејк Џиленхал требали би глумити Френсиса Кополу, док ће Елизабет Мос глумити Еленор Кополу. Бери Левинсон требао би режирати филм према сценарију који је изворно развио Ендрју Фарот.

Под називом „ Francis And The Godfather“ и сам Копола дао је сагласност за овај пројекат, рекавши да ће „сваки филм који Левенсон направи о било чему бити занимљив и вриједан“.

Није објављен службени датум премијере серије „ The Offer“, али се претпоставља да ће се појавити наредне године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана