Умро Адан Канто, звијезда серије „Наркос“

ГС
Умро Адан Канто, звијезда серије „Наркос“

Адан Канто, звијезда серија "Наркос" и "Чистачица" и филма "Икс-Мен: Daus of Future Past", преминуо је у понедјељак након борбе с раком, пише Варајети.

Имао је 42 године, а иза њега су остали супруга и двоје дјеце.

"Сломљени смо од боли због смрти Адана Канта. Био је диван глумац и драг пријатељ, били смо почашћени што је био дио породице Ворнер Брос., Телевизиона и Фокс Интертејнмента од његовог америчког дебија у „Праћењу“ прије више од деценије", изјавили су из Ворнер Броса.,Телевизиона и Фокс Интертејнмента у заједничкој изјави.

"Ово је незамислив губитак и тугујемо заједно с његовом супругом Стефани, њиховом дјецом и најближима. Неизмјерно ће нам недостајати", додали су.

Адан Канто рођен је у Сијудад Акуњи у Мексику. Одрастао је Тексасу и рано се посветио музичкој каријери. Писао је пјесме за неколико мексичких телевизијских емисија и филмова те је на крају завршио на позорници у адаптацији филма Педра Алмодовара „Све о мојој мајци“.

Његова прва телевизијска улога била је у серији Естадо де Грасија 2009. године.

Кантов амерички глумачки деби био је у криминалистичкој трилер серији “The Following”, у којој је главну улогу играо Кевин Бакон. Касније је имао улоге у ситкому "Mixоlоgy", Нетфликсовој криминалистичкој драми "Наркос" те серијама "Blood and Oil“ и „Second Chance". Његова прва значајна филмска улога била је улога суперхероја Санспот у Фоxовом филму " Икс-Мен: Daus of Future Past" 2014. године, пише Индекс, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана