Уколико холивудски миљенк добије Оскара, сви на Трг републике

Б92
Уколико холивудски миљенк добије Оскара, сви на Трг републике

Срби су се ујединили у жељи да Леонардо Дикаприо освоји Оскар ове године.

Већ мјесецима уназад помпа око Дикаприја се не смирује. Глумац је освојио све "пропратне" награде прије додјеле Оскара, као што су Златни глобус и БАФТА награду за најбољу мушку улогу, али питање је да ли ће освојити и златну статуу, пошто је добро познато да америчка Академија не воли холивудског миљеника.


На интернету се појавила видео-игрица "Помозимо Дикаприју да освоји Оскара", прије тога су се фанови молили да не добије Златни глобус, јер ако га добије неће добити Оскара.

Сада су се и Срби организовали. Наиме, на Фејсбуку се појавио догађај под називом "Ако Леонардо Дикаприо освоји Оскара прослава на Тргу републике". За сада се пријавило преко 3.000 људи који желе да прославе овај догађај године.

"Иако су прогнозе да ће прије медвед из ‘Повратника’ освојити награду Оскар, цио интернет се нада да ће Дикаприо ове године успјети да се докопа чувене статуе која му је годинама измицала. Планирају се прославе у Лондону, Барселони, Мадриду, Даблину и бројним другим градовима, којима се ми прикључујемо.
У циљу добре забаве, прослава на Тргу републике у Београду ако Лео освоји Оскар ове године", пише на овом догађају.

Уколико желите да прославите са другима Леову побједу, пријавите се овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана