У другој сезони серије "The Ark" има много шокантних обрта (ВИДЕО)

Танјуг
У другој сезони серије "The Ark" има много шокантних обрта (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Глумица Тијана Упчев говорила је за Танјуг о својој улози у другој сезони серије "The Ark".

Она је рекла да наставак научнофантастичне серије има мало другачији темпо од прве сезоне, "мало је динамичније, има много шокантних обрта и неочекиваних догађаја".

Њен лик инжењер Ева Марковић је снажна жена која се носи са великим губицима у животу, а Упчева је додала да је дошла "на брод гдје је поново окружена смрћу, што на њу дефинитивно утиче".

"Затворила се у себе све док јој се није десила нова љубав", рекла је Упчев.

Према њеним ријечима, још током прве сезоне су схватили да се у серији не ради о футуристичкој радњи колико су то мислили.

"На земљи се дешава крах, ову земљу сваки дан уништавамо. Све што се дешава у серији су последице које нас могу да стигну сад или кроз сто године, није важно", рекла је глумица.

Говорећи о својој будућност, Упчев је истакла да је битан став глумаца према раду.

"На овим просторима смо научени да будемо доста затворени. Они који су већ успели држе неки свој ниво и темпо, они који тек треба да се докажу свој, и не мешају се", оценила је глумица.

Упчев је рекла да је најважније што је научила у "The Ark" да су сви равноправне колеге, и да на партнерским односима или заједничкој сцени треба да раде заједно.

"Ова серија почива на томе што ми константно имамо пробе, мимо снимања. Константно радимо на томе што касније доносимо пред камеру", нагласила је глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана