Трејлер за другу сезону „Посљедњи од нас”: Финале саге о инвазији зомбија

Б. П.
Трејлер за другу сезону „Посљедњи од нас”: Финале саге о инвазији зомбија

ЛОС АНЂЕЛЕС - Канал ХБО објавио је службени двоминутни трејлер за другу сезону адаптације своје ТВ серије “Посљедњи од нас” базиране на врло хваљеној серији видео-игара студија “Најти дог”.

Нова сезона од седам епизода снимана је између јануара и августа у Канади и адаптира дио нарације приче „Посљедњи од нас II”.У трејлеру се користи нумера „Футуре Даyс”, састава „Перл џем”, која ће љубитељима игре бити веома позната.

Трејлер потврђује да ће доћи до неке структуралне промјене приповиједања преузете из игре у нешто линеарнију нарацију, ближу телевизијском формату. Креатор игара и продуцент серије Нил Друкмен каже да ће нова сезона серије укључивати кључну сцену која ће открити много позадинске приче главних ликова.

Уз Белу Ремзи и Педра Паскала у серији глуме Габријел Луна, Рутина Весли, Кејтлин Девер, Јанг Манзино, Изабела Мерсед, Џефри Ајзак, Катарина О'Хара и други. Премијера друге сезоне заказана је за 2025. годину, а прва сезона била је критички и комерцијални тријумф уз сјајне оцјене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана