Трећа сезона “Мочваре” ускоро на малим екранима

Б.П.
Трећа сезона “Мочваре” ускоро на малим екранима

БЕОГРАД - Трећа сезона криминалистичке серије “Мочвара”, са главним глумцем Гораном Богданом на челу, премијерно ће бити приказана од 14. септембра суботом и недјељом од 21 час на каналу Суперстар ТВ.

Пошто су прве двије сезоне привукле велику пажњу публике, креатори серије Олег Новковић и Милена Марковић пред ТВ публику доносе завршних осам епизоде овог серијала. Нове епизоде пратиће узбудљива дешавања око Николе Крсмановића (Горан Богдан) који је некада био полицајац, а сада се бави превозом елитних проститутки. Крсмановић живи ван Београда у недовршеној кући, ноћу вози такси и не пије већ годину дана. Николина бивша жена Маја удала се за угледног човјека, са Николином ћерком живи у лијепој кући у ширем центру града. Током једног инцидента Никола претуче банкара који је напао једну од његових штићеница, а након што је банкар пронађен мртав, Никола постаје главни осумњичени. Случај постаје веома личан за бившег инспектора Николу, посебно што на случају раде његове бивше колеге. Пратећи полицијске трагове, начин функционисања елитне проституције те крупног криминала, Никола постепено схвата да рјешење мистерије лежи у давној прошлости.  Поред Горана Богдана у серији играју Јелисавета Теодосић, Стефан Трифуновић, Дејан Дедић, Пеђа Марјановић, Јана Милосављевић, Марко Јањић, Матеа Милосављевић, Ања Ђорђевић, Анђела Јанковић и многи други.

Серија је већ првом сезоном и мрачном причом о потрази за манијакалним серијским убицом, која је подигла муљ у урбаној мочвари Београда, оставила снажан утисак на гледаоце. Окосница прве сезоне “Мочваре” била су убиства три жене, извршена на изузетно суров, ритуалан начин. Друга сезона водила је причу из урбане мочваре Београда и Новог Београда у Сенту, наизглед идилично војвођанско насеље на обали ријеке, гдје неколико породица живи, влада и одлучује о животу и смрти. Инспектора Крсмановића у Сенту доводи убиство пјевачице Елене (Сара Климоска), којој је покушао да помогне. Млади инспектор Атила Варга (Роберт Ожвар), несрећно заљубљен у Лидију, врши увиђај и потом помаже колеги Николи, а с временом обојица схватају да су слични - изопштеници у потрази за истином. Ауторски тим нове и завршне сезоне серије, осим тандема Новковић/ Марковић, чине директор фотографије Миладин Чолаковић, монтажер Лазар Предојевић, композитор Александар Ранђеловић, костимограф Драгица Лаушевић. Продукцијска кућа “Фајерфлај” и “Телеком Србија” стоје иза овог ТВ наслова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана