Сутра премијера филма “Велики Гетсби” у Бањалуци и Приједору

Агенције
Сутра премијера филма “Велики Гетсби” у Бањалуци и Приједору

Бањалука, Приједор - У бањалучком мултиплексу “Палас” сутра ће премијерно бити приказана три-де екранизација бестселера Скота Фицџералда “Велики Гетсби”, преносе агенције.

Менаџер “Паласа” Денис Смајлић рекао је да ће мултиплекс подијелити двије књиге и улазнице за овај филм, у сарадњи са књижаром “Култура” Бањалука и издавачком кућом “Лагуна”.

Према његовим ријечима, “Палас” ће додатно наградити 20 посјетилаца који буду дошли на пројекцију од 20 часова, обучени у стилу двадесетих година прошлог вијека.

- Фотографисаћемо посјетиоце и објавићемо све фотографије на нашој “Фејсбук” страници. Сљедеће седмице објавићемо ко се највише приближио овом стилу и освојио мјесечну улазницу за све пројекције - рекао је Смајлић.

Филм “Велики Гетсби” биће приказан у “Паласу” у терминима од 18 и 21 час.

Приједорчани ће сутра у биоскопу “Козара” моћи погледати филм аустралијског режисера База Лурмана “Велики Гетсби” у три-де формату са Леонардом ди Каприом у главној улози, само дан након што ово остварење отвори Кански фестивал, најављено је из Јавне установе “Центар за приказивање филмова” Приједор.

Филм “Велики Гетсби” вечерас ће, осим у Кану, видјети и публика у Београду, а сутра у Загребу, Сарајеву, Бањалуци и Приједору.

Пројекција у биоскопу “Козара” заказана је за 20.30 часова.

Цијена улазнице је четири КМ, као и за све три-де пројекције у овом биоскопу, што је за једну марку више од улазница за филмове у класичном формату.

Свјетску премијеру “Велики Гетсби” имао је протеклог викенда у Америци када је, према писању “Лос Анђелес тајмса”, зарадио 51 милион долара, иако су очекивања продуцентске куће “Ворнер брос” била од 35 до 40 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана