Сталоне за првих 70 година побио 539 зликоваца VIDEO

24sata.hr
Сталоне за првих 70 година побио 539 зликоваца VIDEO

Један од највећих холивудских снагатора, Силвестер Сталоне данас је напунио 70 година, а тим поводом се присјећамо колико је зликоваца настрадало од његове руке на филмском платну.

Ипак, глумцу који је оживио два велика хероја филмског платна, Рокија и Рамба, нису увијек у животу текли 'мед и млијеко'.


Прије него што му је успјело да прода свој сценарио за "Рокија", филмском студију, односно да их наговори да њега узму за главног глумца, Сталоне је био у беспарици, спавао је на аутобуској станици, снимио је порнић и продао је свог највјернијег пријатеља, пса Буткуса.

Управо због његовог тешког почетка, "Слај" је једна од најдражих холивудских звијезда. На гласу је као један од глумаца који нису оптерећени славом, луксузом и гламуром, а колеге га цијене јер се са свима односи с поштовањем. Једино што не толерише на свом сету је, открили су глумци "Плаћеника", псовање.

Иако воли "чисти ријечник", Силвестер испред камере не преза ни од чега, нарочито када су у питање акционе сцене. У својим филмовима, Сталоне 'гази' супарнике као од шале, оружјем или голим рукама. Ситуација му често не иде у корист, али Слај из било које ситуације може да извуче живу главу.

Његов ратни ветеран Рамбо на екрану је убио, судећи по неким рачуницама, чак 279 негативаца. Укупно, Сталоне је побио 539 људи у филмовима, прешишавши колегу снагатора, Арнолда Шваргенегра који је убио 'само' 509 људи.

У видеу испод погледајте како су настрадале све његове жртве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана