Спрема се претходник Игре глади

ГС
Спрема се претходник Игре глади

Франшиза Игре глади "The Hunger Games" донијела је својим продуцентима огроман успијех.

Тако је "Lionsgate" приходовао више од три милијарде долара од прва четири филма. Па, зашто онда испустити "златно јаје"?

Званично је саопштено да студио планира снимање филма The Ballad of Songbirds and Snakes, који би био претходник првом филму из серије.

Такође, саопштено је и да ће редитељ бити Френсис Лоренс, а да ће сценарио бити написан према новом роману Сузан Колинс.

Радња се дешава у годинама прије дешавања из првог филма, а главни лик је 18-годишњи Кориолајнус Сноу, човек који ће много касније постати окрутни владар Панема.

Џо Дрејк, директор "Lionsgate" тим поводом изјављује: "Сузанина нова књига била је вриједна чекања. Она нуди све чему су се фанови надали, имајући у виду претходне књиге, али и доноси потпуно нова узбуђења и уводи читаву палету нових ликова. ‘The ballad of Songbirds and Snakes’ креативно је узбуђујућа и уводи овај свет у комплексну нову димензију која пружа запањујуће кинематске могућности. Сви смо узбуђени што можемо поново да ујединимо тим који је стварао ову јединствену, и једва чекамо почетак продукције."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана