Снима се Бетмен против Супермена?

Агенције
Снима се Бетмен против Супермена?

Недавно се на интернету појавио трач да се у продукцији куће Ворнер Борс снима филм из два дијела "Batman vs. Superman: Dawn of Justice".

Наиме, у петак се на интернету појавила фотографија која је наводно дио промотивног материјала за филм "Batman vs. Superman: Dawn of Justice". На њој пише да ће филм бити подjељен у два дијела: први под називом "Enter the Knight" долази у биоскопе 23. октобра 2015, а други дио "Dawn of Justice" 25. марта 2016.

Распоред датума на слици дjелује вjерно, али због затамњења назива сајта на доњем дијелу слике, није јасно да ли је ријеч о званичном Ворнер Брос документу или о шали неког фан сајта. Фотографија се појавила на сајту Имгур.

Ворнер Брос још увијек није коментарисао ову гласину, али то не мора ништа да значи, јер они обично никад не коментаришу трачеве.

Уколико се ово испостави као истинита вијест, то би могао бити комерцијално врло паметан потез Ворнер Броса. То не би био први пут да дијеле филмове на више дијелова – "Хобит" и "Хари Потер" су само неки од филмова које су подјелили.

Треба имати на уму да нас ове године чекају два Марвелова филма ("Civil War" у мају и "Ant-Man" у јулу), тако да би филмска 2015. могла бити година суперхероја.

Иако је врло могуће да је ова вијест лажна, нема сумње да на папиру звучи више него интригирајуће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана