Серија “Дан шакала” добила датум премијере

ГС
Серија “Дан шакала” добила датум премијере

ЛОС АНЂЕЛЕС - Стриминг сервис “Пикок” представио је цијели трејлер за његову надолазећу адаптацију мини-серије култног романа Фредрика Форсајта из 1971. године “Дан шакала”.

У новој верзији овог култног књижевног и филмског класика Еди Редмејн игра усамљеног професионалног убицу, познатог као Шакал, који зарађује за живот убијајући мете за највишу понуду. Након свог посљедњег убиства он среће достојног ривала у упорном британском обавјештајцу Бјанки (Лашана Линч) која почиње да улази у траг Шакалу у узбудљивој потјери мачке и миша широм Европе, остављајући за собом уништење.

Сценарио је писао Роберт Бенет, док је за режију серије од 10 епизода био задужен Брајан Кирк. У серији још глуме Сули Рима, Чарлс Денс, Ричард Дормер, Елеанора Матасура и други.

Роман “Дан шакала” је политички трилер славног енглеског аутора Фредерика Форсајта о професионалном убици којег је ОАС, француска дисидентска паравојна организација, унајмила да убије Шарла де Гола, предсједника Француске, сматрајући га издајником због потписивања споразума о независности Алжира. Серија “Дан шакала” ће бити премијерно приказана  7. новембра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана