Серија “Бетмен: Маскирани крсташ” стиже на мале екране

Б. П.
Серија “Бетмен: Маскирани крсташ” стиже на мале екране

ЛОС АНЂЕЛЕС - Стриминг див “Прајм видео” објавио је први трејлер за долазећу анимирану серију “Бетмен: Маскирани крсташ”, чија се премијера очекује 1. августа.

За многе обожаваоце суперхероја најбоља верзија ТВ серије или филма заснованог на стрипу је “Бетмен”, анимирана серија из деведесетих, коју је радио Брус Тим, а које је узимајући озбиљно изворни стрип-материјал створила неке од најбољих прича унутар суперхеројског жанра. 

Поменути сценариста се враћа као један од аутора и продуцената заједно са Матом Ривском и Едом Брубејкером, а као што се може видјети у трејлеру серија је нови поглед на митове о Бетмену. Радња се одвија на почетку Бетменове осветничке мисије у Готам Ситију и сви покушавају да открију да ли је он пријатељ или непријатељ.

Анимација је врхунска, гласовна глума одлична, а прича изгледа као магична мјешавина за одрасле и породицу. 

- Добро дошли у Готам Сити, гдје је корумпираних много више од добрих, криминалци дивљају, а грађани који поштују закон живе у сталном страху. Искован у ватри трагедије, богати плејбој Брус Вејн постаје нешто и више и мање од човјека - Бетмен. Његов самостални крсташки поход за правду привлачи неочекиване савезнике унутар полиције и градске вијећнице, али његови херојски поступци изазивају смртоносне, непредвиђене посљедице - пише у најави серије.

Гласовне улоге укључују Хамиша Линклејтера као Бетмена, Кристину Ричи као Селину Кајл или Жену мачку, Џејми Ленг као Харли Квин и Дидрича Бајдера као Харвија Дента. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана