Шепетковски: Ускоро реализација моје тв серије

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Глумац Андреј Шепетковски био је гост нове епозоде видео серијала "Тањуг Рефлектор" у којој је открио да је своју позоришну драму "Шетња са лавом", написану прије 12 година, претворио у телевизијску серију чија ће реализација почети ускоро.

Шепетковски напомиње да је драму "Шетња са лавом" играо у најмлађем професионалном позоришту у Србији.

"Играли смо у Лазаревцу ту представу и добро пролазили на гостовањима по престижним позоришним фестивалима. На наговор неких пријатеља пре пет година сам написао телевизијску серију. Мени важни људи су читали тај текст и похвално се изразили о мојим идејама за телевизијску серију", казао је Шепетковски и додао да је млада прудуцентска кућа Блу Батерфлај у сарадњи са Телекомом Србије одлучила да серију претвоти у тв формат.

"Реч је о комедији која има жанровски прелом са љубавном мелодрамом на крају, али у нашој серији је као у животу: нема комедије без драме и обрнуто" казао је Шепетковски.

Цијењени глумац је најавио и своје присуство у новој сезони телевизијске серије "Мочвара".

"Играм начелника полиције у малом војвођанском граду. Тај начелник жели да задржи мир у том месту по сваку цену, иако се догодило убиство. Текст Милене Марковић је узбудљив и верујем да ће серија бити занимљива гледаоцима. Откривамо мрачне тајне у малом уљуљканом месту у којем људи живе у миру", казао је Шепетковски.

Његова улога у представи "Црна кутија" Београдског драмског позоришта ујединила је у похвалама стручну јавност и публику.

"Заменио сам свог колегу Немању Оливерића у тој представи и ту улогу играм на нешто другачији начин. Изгледа да смо представом ушли људима директно у дневну собу и да је то тајна популарности представе ''Црна кутија'' ", казао је Шепетковски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана