Рон Хауард се нада новој сарадњи са Томом Хенксом

Танјуг
 Рон Хауард се нада новој сарадњи са Томом Хенксом

ЛОНДОН - Амерички редитељ Рон Хауард се нада да ће поново сарађивати са глумцем Томом Хенксом, за којег каже да је велики таленат и сарадник.

Хауард је музичком часопису НМЕ рекао да се нада “да су далеко од краја сарадње” са Хенксом и присјетио се колико је овај глумац за њега био надахнуће током снимања филма “Аполо 13” (1995).

“Стварно ме импресионирала његова потпуна посвећеност појединостима и знање о мисијама на Мјесец. Његова страст и увјерење да не морамо уљепшавати (причу), да је само треба приказати, просто оживјети. Заправо научио сам доста из његове посвећености”, рекао је Хауард.

Говорећи о могућности да филм “Соло”, из серијала “Ратови звијезда”, добије наставак, Хауард је навео да колико разумије то није приоритет код продуцената Лукас филм, и да једина прича о томе долази од фанова.

“Али ту су покренути неки сјајни ликови, и људи у Лукас филму воле фанове и стварно их слушају, тако да никад не реци никад. Но, нисам упознат да тренутно постоје конкретни планови да се прошири прича или да се позабавимо са одређеним ликовима”, рекао је Хауард.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана