Први трејлер за серију „Кућа змаја" дочекан бурним реакцијама публике (ВИДЕО)

Б.П.
Foto: ХБО

ЛОС АНЂЕЛЕС - Канал ХБО објавио је први тизер трејлер за другу сезону популарне серије „Кућа змаја", једног од најисчекиванијих наслова 2024 године.

Наставак "Куће змаја", спин-оф серије славне франшизе „Игра Пријестола" доноси још крвавији рат за превласт, још више змајева и интрига, а екранизација нових осам епизода  стиже на љето 2024. године. 

Напето ишчекивање које прати најављени почетак друге сезоне серије превазилази чак и стандарде ХБО-а видео је за 24 часа погледало 5 милиона гледалаца.

Зато и не чуди што су навијачи свијета Вестероса са одушевљењем дочекали објављивање званичног тизера спектакла . Видео доноси призоре распламсавање крвавог, немилосрдног рата змајева, биће још више интрига, спектакуларних сцена битака, сукоба моćних, крилатих створења, али и личних драма главних ликова. 

Док се одвијају интензивне битке, са импресивним снимком два змаја који се боре на плажи, Ренис Таргарјен (Еве Бест) каже, не постоји рат који је толико одвратан боговима као рат између породица. Нема рата тако крвавог као рат између змајева". 

Серија је снимљена по књизи Џорџ РР Мартина "Крв и ватра"" која се бави историјом династије Таргарјена, господара змајева и њиховим династичким ратом познатим као "Плес змајева"" чија се радња дешава 200 година прије догађаја из серије "Игра Пријестола".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана