Пројекција Фалсификатора у Шешковцима

А. М.
Пројекција Фалсификатора у Шешковцима

Лакташи - Филм "Фалсификатор" Горана Марковића доживјеће сутра пет пројекција у Дому културе у Шешковцима гдје је већим дијелом и снимљен.

Глумац Тихомир Станић, који у филму тумачи лик фалсификатора Анђелка, каже да је приказивање филма на мјесту снимања посебна занимљивост.

- Ретко се дешава да филм има пројекцију баш у простору у коме је снимљен, као што је то за "Фалсификатора" Дом културе у Шешковцима. То је права прилика да цело место дође и погледа причу која је снимљена пред њиховим очима - казао је Станић који је и продуцент филма, али је и са Марковићем заједно радио сценарио.  

- Пројекције у Лакташима биће одржане на дан смрти Јосипа Броза Тита, 4. маја, мада у нашој филмској верзији Тито гине на Брионима - рекао је Станић.

У "Фалсификатору" осим Станића играју Бранка Катић, Драган Петровић, Сергеј Трифуновић, Харис Бурина... У глумачкој екипи су и глумци из Републике Српске Александар Стојковић, Ања Станић, Борис Шавија, дебитант Душан Плавшић. Термини пројекција у Лакташима су 13, 15, 17, 19 и 21 час.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана