Продуценти желе да врате Крејга

Приредила: Александра Глишић
Продуценти желе да врате Крејга

Лос Анђелес - Од када је славни глумац Данијел Крејг изјавио да ће "прије пресјећи вене него опет глумити Џејмса Бонда" љубитељи чувеног серијала о британском шпијуну не престају да нагађају ко би могао да буде сљедећи агент 007.

Приче су укључивале Идриса Елбу, Тома Хидлстона, Мајкла Фасбендера, Џејмија Бела и Ејдана Тарнера, а послије неколико мјесеци коначно су се огласили и сами продуценти.

Гостујући у емисији "Radio 4's Today", извршни продуцент Калум Мекдугал открио је да Крејг "апсолутно остаје први избор" његових колега Барбаре Броколи и Мајкла Вилсона.

- Знам да се надају да ће се вратити - рекао је Мекдугал, а на питање ко ће заиста бити наредни Бонд рекао је да би и он волио то да зна.

Иначе, недавно је објављено да је Крејгу понуђено 150 милиона долара да се појави у наредна сва филма. За улогу у "Спектри" добио је 65 милиона.

Продуцентска кућа "Sony Pictures" спремна је да чувеном глумцу понуди ову невјероватну суму новца да поново глуми агента 007, и то у два сљедећа остварења која спремају.

- Сви знају колико га воле продуценти и идеја да би могли да га изгубе у овом тренутку једноставно није никоме пријатна - рекао је извор упућен у ситуацију и додао да је Крејг веома "важна карика" у овом ланцу.

Познату филмску реченицу "Моје име је Бонд. Џејмс Бонд", до сада је на великом филмском платну изговорило шест глумаца и то Шон Конери, Џорџ Лејзенби, Роџер Мур, Тимоти Далтон, Пиерс Броснан и Данијел Крејг.

Шарм и храброст

У посљедњих 60 година снимљена су 24 филма о Џејмсу Бонду. Акциони јунак ког је створио Ијан Флеминг постао је синоним за мушкарца неприкосновеног шарма, храбрости и одважности да уради оно што се многи не би усудили.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана