Продуцент "Пирата са Кариба": Радимо на томе да се Деп врати

Г.С.
Продуцент "Пирата са Кариба": Радимо на томе да се Деп врати

Амерички глумац Џони Деп могао би да се врати улози најпознатијег пирата Џека Спероуа у новом наставку "Пирата с Кариба", тврди то продуцент Џери Брукхајмер, који ради на филму.

"Још увијек радимо на томе да се врати као Џек Спероу", открио је Брукхајмер на питање о Џонију Депу и наставку сарадње.

Продуцент Брукхајмер отворен је према опцији да се Деп врати Дизнијевој франшизи јер без његовог лика, који се појавио у свих пет наставака, немогуће је замислити шести наставак. Нови филм стављен је на чекање управо због тога што се није знало како ће Депов случај на суду с Амбер Херд да се заврши, јер га је Дизни суспендовао због тога, али сада када се ситуација разријешила у његову корист, препрека више нема.

Брукхајмер је казао како би јако волио да се Деп врати као Џек Спероу, али када су га питали шта мисли о томе хоће ли га Дизни примити није имао одговор.

"То морате да питате њих, ја не могу да одговорим на то питање. Не знам, али заиста бих хтео да поново глуми. Он је сјајан глумац и пријатељ и имао је тешку ситуацију у животу", рекао је Брукхајмер и затим поентирао.

"Не можемо да убијемо Џека, пробали смо, али није ишло", закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана