Преминуо легендарни филмски мафијаш Пол Херман VIDEO

Б.П.
Преминуо легендарни филмски мафијаш Пол Херман VIDEO

Лос Анђелес - Амерички глумац Пол Херман, познат по улози у култној серији "Сопраноси" преминуо је у 77. години, на свој рођендан.

Глумац је био најпознатији по улози мафијаша Бинзија у "Сопраносима" али је имао роле у филму "Silver Linings Playbook " Дејвида О. Расела и мафијашким еповима "The Goodfells" и "The Irishman ", славног режисера Мартина Скорсезија, те кантри мелодрами "The Crazy Heart ". Мајкл Империоли, његов колега из Сопраноса, који је играо Кристофера Молтисантија, на Инстаграму је одао почаст глумцу ветерану.

-Преминуо је наш пријатељ и колега Пол Херман. Пол је био сјајан тип. Првокласни приповједач и један паклени глумац. "Добри момци", "Било једном у Америци", "Ирац" и, наравно, "Сопранови" су неки од најважнијих догађаја у његовој каријери. Поли је живио иза угла од мене посљедњих неколико година и драго ми је што смо провели неко вријеме заједно прије него што нас је напустио-рекао је Империоли.

Херман је, заједно са својим братом Чарлијем, 90-их водио кафић "Колумбус". Смјештен преко пута Линколн центра, био је база за бројне глумце, играче, гангстере и агенте ФБИ-а и ДЕА-е. Херман је такође имао мали власнички удео у кафићу, заједно са Михаилом Баришњиковим , као и другим глумцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана