Премијерно приказан Марвелов филм "Дедпул и Вулверин"

Танјуг
Премијерно приказан Марвелов филм "Дедпул и Вулверин"

ЊУЈОРК - Свјетска премијера највећег љетњег хита, Марвеловог најновијег наставка "Дедпул и Вулверин" одржана је синоћ у Њујорку, саопштили су продуценти.

Редитељу Шону Левију на црвеном тепиху придружили су се главни актерти, глумци Хју Џекман и Рајан Рејнолдс, као и Ема Корин, Морена Бакарин, Роб Дилејни и други, а међу посебним званицама били су и музичарка Аврил Лавињ, модел Ђиђи Хадид, Мадона, амерички водитељ и комичар Џими Фалон итд.   

Свјетски медији преносе утиске са црвеног тепиха, а редитељ Шон Леви изјављује да се не би изненадио да ово није завршна прича између њега и Марвела.  

Иако слови за трећи наставак франшизе о Дедпулу, редитељ и продуцент Леви, познат и по успјешној серији "Stranger Things", спојио је два велика и омиљена Марвелова лика - Дедпула и Вулверина.

"Одувијек сам био фан Марвелових филмова, била је неодољива прилика да се придружим франшизи и урадим нешто значајно другачије," истакао је редитељ.   

Одмах након свјетске премијере, слиједи домаћа премијерна пројекција. 

Подсјетимо, вечерас у поноћ, у свим већим бисокопима у Новом Саду, Београду, Нишу и Крагујевцу, одржаће се прве пројекције филма "Дедпул и Вулверин", у којима ће фанови и љубитељи фантастичних специјалних ефеката и добрих прича моћи међу првима да уживају.

Број продатих карата за приказивање филма у америчким биоскопима и прије премијере највећи је број продатих карата у претпродаји за неки филм у овој години, али и највећи у поређењу са свим филмовима из Марвел франшизе.

Од четвртка, 25. јула филм ће се наћи на редовном репертоару свих биоскопа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана