Премијера ТВ серије “Црна свадба” 17. августа у Сарајеву

Танјуг
Foto: снимак екрана/Јутјуб

БЕОГРАД - Нова српска криминалистичка ТВ серија “Црна свадба” имаће свјетску премијеру 17. августа на 27. Сарајево Филм Фестивалу, гдје ће бити приказане прве двије епизоде, саопштила је продуцентска кућа “Фајерефлај” из Београда.

Глумачку екипу серијала чине - Уликс Фехмију, Јелена окић, Никола Којо, Славко Штимац, Тони Михајловски, Филип урић, Борка Томовић, Анастасија уровић, Небојша Миловановић, Предраг Бјелац, Страхиња Блажић, Игор Бенчина и други, док су аутори серије редитељ Немања Ћипранић и сценариста Страхиња Маџаревић.

Прича креће у малом мјесту у Источној Србији гдје Митар, иначе миран и благ човек, изненада и на бруталан начин убија дванаесторо својих комшија.

Покушавајући да расвијетле мотиве злочина, Петар, припадник безбједносне агенције, и инспектори Томић и Благојевић позивају Наташу, реномираног психолога, да као судски вјештак утврди да ли је Митар психички оболио или се иза злочина крије неки други застрашујући мотив.

Ипак, тиме ће само откључати велику мистерију гдје се преплићу влашка магија и тајанствени центри моћи, у борби добра и зла која траје вијековима.

Редитељ Ћипранић потписује режију свих десет епизода серије, у продукцији успешне ТВ куће “Фајерефлај”, која има 13 номинација на Сарајево Филм Фестивалу за своје запажене серије - “Тајкун”, “Породица”, “Клан” и “Мочвара”. Уз “Фајерефлај”, копродуцент пројекта је и компанија Телеком Србија, а премијерно емитовање серије публика може да очекује на јесен ове године на каналима Суперстар ТВ и РТС.

На овогодишњем Сарајево Филм Фестивалу установљене су нове категорије награда за ТВ серије - “Срце Сарајева”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана