Премијера филма “Једини излаз” вечерас у “Синеплексу Палас”: Суочавање с лажима и мрачним тајнама

Илијана Божић
Премијера филма “Једини излаз” вечерас у “Синеплексу Палас”: Суочавање с лажима и мрачним тајнама

Нови играни филм “Једини излаз” премијерно ће бити приказан вечерас у биоскопу “Синеплекса Палас”, а свечаној премијери присуствоваће глумци Анђелка Прпић и Јово Максић, режисер и продуцент Дарко Николић и продуцент Марко Станковић.

Премијера је заказана за 20 часова, а публика ће имати прилику да ужива у првом домаћем филму у 2021. години, који је окупио сјајну глумачку екипу из цијелог региона.

Главној глумици Анђелки Прпић ово је прва озбиљна улога у каријери и то у психолошком трилеру, а након премијере у Београду, она је за српске медије истакла да би са задовољством прихватила и сљедећу ролу јаке и храбре жене као што је њена јунакиња Ана Колар у овом филму.

- Има толико занимљивих прича да се филмски испричају. Наш филм је један од показатеља да може да се сними и пројекат који има комерцијалну вредност и када жена носи причу. Жене имају мање хонораре од мушкараца и можда је ово један пут да се коначно то лагано мења и ја томе желим добродошлицу - рекла је тада Прпићева.

Филм “Једини излаз” прати главну јунакињу Ану Колар коју одликује снажан карактер у борби да открије мистерију смрти свог мужа. На том путу она наилази на невјероватне препреке.

Наиме, шест година након што јој је муж, чувени београдски адвокат, страдао у пожару, Ана Колар добија информације које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и о својој породици.

Међутим, паралелно са њеном причом одвија се живот инспектора Дејана  Штрпца, којег глуми Љуба Бандовић. Изненадна смрт најбољег друга његове кћерке уводи га у ланац злочина који почиње мистериозним нестанком младе правнице, а који се десио прије шест година.

Док све ради против њих, двоје јунака започињу заједничку потрагу за истином, која их суочава са мрежом лажи, уцјена и убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

Овај психолошки трилер, настао из пера сценаристе Марка Поповића, на редовном репертоару “Синеплекса Палас” биће од сутра.

Глумачка екипа

У филму “Једини излаз” глуме и Даница Максимовић, Никола Ристановски, Милан Чучиловић, Милена Предић, Јанко Поповић Воларић, Тони Михајловски, Јово Максић, Борис Комненић, Клара Хрвановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана