Познато када стиже друга сезона чувене серије: Повратак у замке смрти

Б.П.
Познато када стиже друга сезона чувене серије: Повратак у замке смрти

СЕУЛ - Друга сезона серије “Игра лигње” стиже 26. децембра ове године, објавио је стриминг сервис “Нетфликс” и најавио да ће сљедеће године стићи и трећа, односно посљедња сезона.

Три године након побједе Играч 456 одлучан је да нађе људе одговорне за игру и оконча њихов окрутни спорт. Новац користи за потрагу и креће од човјека у лијепом одијелу из метроа.

Али када коначно дође до неких резултата, схвата да је све много опасније него што је мислио, јер ће морати поново да уђе у игру. Друга сезона стиже скоро три године након прве која је оборила рекорде на “Нетфликсу” и остала њихова најгледанија сезона једне серије.

Да подсјетимо, серија прати групу људи у врло тешкој ситуацији, који улазе у смртоносну игру да би зарадили новац, а она се састоји у елиминацији једног по једног од њих. То је прва драма која није на енглеском језику која је номинована у неколико категорија за “Еми” награде, а Ли Џунг-џае постао је први Корејац који је освојио ту награду за најбољу главну улогу.

Творац серије Хванг Донг-јук такође је постао први азијски редитељ награђен у категорији драме и први редитељ побједник са серијом која није на енглеском језику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана