Познати гумци без длаке на језику о снимању сцена секса

Агенције
Познати гумци без длаке на језику о снимању сцена секса

Иако смо многе холивудске хитове запамтили по напетим сценама секса између глумаца, у стварности глумци нису превише одушевљени снимањем таквих сцена. Стотине људи около се брине око озвучења, свјетла, угла камере... већина глумаца такве би призоре најрадије прескочила.

Британски "Индепендент" скупио је изјаве познатијих глумаца који су се усудили да отворено говоре о тим трауматичним тренутцима.

Звијезда ‘Игре престола, Натали Дормер, која се често скидала пред камерама у серији, каже да јој то искуство никад није представљало ужитак.

" Кореографија сцена секса потпуно је не-секси и не-гламурозна", рекла је Наталие за Women’s Health – "Најбитнији су углови камере, морате понављати тренутак толико пута. Све је само темпирање и техника"

Кејт Винслет: "Буквално се можете заплети у чаршафе и онда се окренете према колеги и кажете ‘Шта који к***ц радимо?’ Драга мама, данас на послу имала сам мошнице тог-и-тог лика стиснуте на свој образ. На неки начин то је неетично, ако тако размишљате о томе"

Дакота Јохнсон: "Снимати сцене секса није ни сензуално ни пријатно окружење. Врло је вруће - али не на усијан, сексуални начин. Само је ознојено и не претерјано пријатно. Мени су још и руке и ноге биле везане, имала сам повез на очима и ударали су ме с тим бизарним алатом. Било је емотивно исцрпљујуће"

Мила Кунис: "Тешко је снимити сцену секса, тачка. Није битно је ли ријеч о пријатељу, мушкарцу, жени. Заједно сте са стотињак чланкова екипе, освјетљавају вас, премјештају вас. Нема никакве пријатности"

Хугх Грант: "Увијек сам уживао у сценама секса, иако заправо не би требало. Класични одговор је ‘Ох, то уопште није секси јер је толико техничара око вас’. Но мени су оне увек биле узбудљиве"

Лијам Хемсворт: "Увијек је непријатно када морате да скинете панталоне пред екипом и другим глумцима. За вријеме сцене је у реду, не осјећате непријатност, али чим је рез и стојите у доњем рубљу, постане чудно и неугодно"

Лена Данхам: "Престала сам носити траку против голотиње након прве сезоне ‘Дјевојака’. Нема ни једног мушкарца у серији који није видио унутрашњост моје вагине. Траку залепите преко вагине. Она се озноји, и на крају увијек отпадне. Моје мушке колеге, на крају дана, није брига"

Росамунд Пике: "Сами сте с мушкарцем који није ваш муж, и који исто има мужа. Он је у доњем рубљу, ви сте у доњем рубљу, и трљате се на суво на кревету"

Нил Патрик Харис: "Морали смо имати пробе за сцену секса у филму ‘Gone girl’, сваки њен тренутак. ‘А онда ставиш своја уста на његов пенис овдје и онда слиједећи број гурања и потом ејакулираш.’

Ен Хетавеј: "Постоји тај одбојно непријатан тренутак када морате скинути своју одјећу пред странцима. Но, као и са свим стварима у животу, када престанете мислити на себе и мислите на све друге, онда постане забавно"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана