Познати глумац тражио од Марвела да убију његовог лика у Осветницима

GS
Foto: Profimedia

Многи би вољели да буду глумци у Марвеловом филмском универзуму, не само због славе коју доносе Марвелове улоге, већ и финансијске сигурности за живот.

Међутим, историја би била исписана другачије да се остварила жеља Џеремија Ренера, глумца који је отелотворио врсног стрелца. Није био задовољан развојем свог лика у филму Осветници из 2012. године. Половину тог филма провео је под Локијевом контролом након што му је главни негативац испрао мозак.

Такав преокрет догађаја није задовољио глумца, а касније и фанове након што је филм објављен. Замерили су продуцентима и редитељу филма што је Хоукај остао без сопственог развоја и сматрали да тако нешто не би требало да се деси важном Осветнику.

Ренер је једном рекао за Индепендент да је тражио од филмске екипе да једноставно убију Хоукаја.

"Свака сцена узроковала ми је срчани удар. Шетао бих са Скарлет Џонсон и само показивао незадовољство. Они су ме питали што то радим. Рекао сам им: 'Дајем вам опцију ако ме желите избацити из филма. Убијте ме у било којем тренутку, но знајте, доживећу срчани удар'", рекао је глумац.

Хоукај није убијен и остао је кључна фигура у Осветницима. Популарност Хавкеиеа донијела му је сопствену серију 2021. под називом Хоукај, у којој постаје ментор младој Кејт Бишоп, преноси Б92

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана