Познате нове информације око филма Mamma Mia 3

GS
Foto: Reddit

Глумица Кристин Барански је у разговору за Холивуд репортер (The Hollywood Репортер) открила неке појединости везане за снимање наставка филма Mamma Миа 3.

"Била сам у Лондону с продуценткињом Џуди Крејмер. Она планира Mamma Миа 3. Открила ми је наративни заплет и то је све што могу рећи. Она је тип продуценткиње који ради на томе да се планови остваре, не чека", открила је глумица.

"Сви ћемо бити на неком фантастичном хрватском или грчком острву и уживати. Надам се", додала је.

За наставак су, чини се, заинтересовани и остали чланови глумачке поставе, попут Аманде Сејфрид, али и Мерил Стрип, чији је лик у другом наставку умро, но она се, каже, нада да ће Џуди Крејмер пронаћи начин како да га реинкарнира.

Mamma Миа! је филм који је осмишљен по истоименом свјетски познатом мјузиклу утемељеном на пјесмама групе ABBA. Филм је добио назив по Абином хиту из 1975. године, а премијеру је имао 2008. године. У филму глуме и Пирс Броснан, Колин Фирт и Стелан Скарсгåрд.

Mamma Миа! и наставак Mamma Миа! Хере We Го Агаин снимани су на неколико локација у Грчкој и Хрватској.

Први филм (2008.) већином је сниман на грчким острвима Скопелос, Скијатос и Пелион. Скопелос је послужио као главно мјесто радње те је приказан као измишљено острво Калокаири. Наставак, Mamma Миа! Хере We Го Агаин (2018.), дијелом је сниман на хрватском острву Вису. Вис је одабран због своје природне љепоте и аутентичности, а приказује острво Калокаири у филму, преноси Б92 писање Indexa.hr.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана