Повратак популарне серије “Само убиства у згради”: Истрага у вртлогу хумора и мистерије

Миланка Митрић/агенције
Повратак популарне серије “Само убиства у згради”: Истрага у вртлогу хумора и мистерије

БАЊАЛУКА - Ко не воли добру и занимљиву детективску причу која истовремено поставља питања, док гледаоца уводи у хумористични свијет својих ликова и њихове вицкасте животе? Управо таква је серија “Само убиства у згради” која је, као једно шармантно остварење, тиме и освојила своје гледаоце.

Након друге сезоне, која је на свом крају донијела зачетак нове приче и погодно тло за трећу сезону, емитовање треће почело је у уторак навече, а уз добро познате ликове, у новој авантури придружила су се нова глумачка имена и њихови ликови.

Осим троје главних ликова које глуме Селена Гомез (Мејбл), Стив Мартин (Чарлс) и Мартин Шорт (Оливер), појачање сезоне су холивудска дива Мерил Стрип (Лорета) и Пол Рад (Бен).

Назнака новог случаја била је очигледна на крају друге сезоне, а почетак треће донио је нова питања о томе ко је права жртва, али и назнаку нових одговоре као и својеврсно шок откровење.

- Оно што ми се највише допало је то што је преокрет у првој епизоди у ствари примјер праве класичне мистерије у разрешењу убиства. Имамо собу пуну људи, осумњичене и потенцијално осумњичене и имамо дупли преокрет - рекао је један од твораца серије Џон Хофман, коментаришући почетак сезоне, који је био прилично динамичан и занимљив, без да открива детаље из прве двије епизоде које носе називе “The Show must...” и “The Beat goes on”. Епизоде ће бити емитоване једном седмично све до 3. октобра, а трећа сезона садржи десет епизода као и претходне двије.

Осим Џона Хофмана, један од твораца серије је и Стив Мартин, док је Хофман режирао поједине епизоде, међу којима су и поменуте прве двије којима је отворена трећа сезона.

Иако је сезона тек почела, критичари разних магазина широм свијета већ су дали своје прве утиске, који су углавном позитивни.

- Серија се помјера напријед-назад, доносећи позадинске приче о Бену и остатку глумачке екипе у позоришту, као и Оливера, Чарлса и Мејбл, док покушавају да открију ко је прави убица и да потенцијално истрагу претворе у наставак свог поткаста - биљежи критичарка “Гардијана” која посебно хвали глумачко појачање Мерил Стрип, чије присуство је, како сматра, добра назнака најбоље сезоне до сада.

Емитовање серије почело је у августу 2021. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана