Поклањамо улазнице за филм “Мегалополис”

Б.П.
Поклањамо улазнице за филм “Мегалополис”

БАЊАЛУКА- Биоскоп “Синеплекс Палас” и “Глас Српске” поново награђују читаоце са наградним улазницама за филм “Мегалополис” у термину од 21.30 часова.

“Мегалополис” је римска епска бајка у режији легендарног Френиса Форда Кополе смјештена у надреалну модерну Америку. Град Рим се мора промијенити, изазивајући тиме конфликте између Цезара Каталине, генијалног умјетника који настоји да ускочи у утопијску будућност и његовог противника градоначелника Френклина Цицерона посвећеног регресији, одржавању похлепе и посебних интереса. Разапета између њих је Јулија Цицерон социјалиста, градоначелникова кћерка, чија је љубав према Цезару подијелила њену лојалност приморавајући је да сазна шта је то што човјечанство заиста заслужује. У филму глуме Адам Драјвер, Форест Витакер, Натали Емануел, Џон Војт, Лоренс Фишбурне, Обри Плаца, Шија ла Баф, Џејсон Шварцман, Грејс Вандервал, Катрин Хантер, Талија Шајер, Дастин Хофман, Д. Б. Свини и Ђанкарло Еспосито.

Сви заинтересовани треба да у 11 часова позову број телефона 051/342 900, а два најбржа добиће по двије улазнице за филм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана