Почиње приказивање филма “Једини излаз” у режији Дарка Николића: Мрежа тајни, лажи и трагедија VIDEO

Г.С.
Почиње приказивање филма “Једини излаз” у режији Дарка Николића: Мрежа тајни, лажи и трагедија VIDEO

Пројекција првог домаћег филма у Србији, у овој години, остварења “Једини излаз” Дарка Николића одржана је јуче београдском биоскопу “Рода Синеплекс”, а филм ће премијерно бити приказан вечерас.

На пројекцији су били глумачка и ауторска екипа филма, а премијера је заказана за вечерас, у “Синеплексу Ушће” на Новом Београду. Такође ће бити комплетна екипа филма, а наредног дана биће приказан у Нови Саду. У петак ће бити емитован у Крагујевцу,  у суботу у Нишу, а 147. фебруара у Бањалуци у “Синеплексу Палас”.

Филм прати главну јунакињу Ану Колар шест година након што јој је муж, чувени београдски адвокат, страдао у пожару. Она добија информације, које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и о својој породици. Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове кћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца у ланац злочина, који почиње мистериозним нестанком младе адвокатице од прије шест година. Док све ради против њих, двоје јунака започињу заједничку потрагу за истином, која их суочава са мрежом лажи, уцјена и убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

- Чекали смо дуго на ову премијеру, али очигледно је сада требало да заживи. Имали смо дивне локације за снимање, атмосфера је била фантастична, зближили смо се, давали смо једни другима надимке у току рада. Нисмо се окупили само да нешто тек тако урадимо него нас је држала страст коју су имали према филму Дарко и Марко па се то и на нас прелило. Мени је много значило што сам имала Даркову подршку у свему, давао ми је ветар у леђа и стално ми је говорио “Ово је генијално”, бодрио ме је и то његово поверење ми је много значило -  рекла је Припићева.

Редитељ Дарко Николић је дебитант овим пројектом у домену дугометражног играног филма, а то је и први филм продуценту Марку Станковићу за кућу “Станковић и синови”, која потписује продукцију са компанијом Телеком Србија.

- Пред нама су глумци и глумице у филму које сам ја желео да видим, посебно Анђелку Прпић и Даницу Максимовић и за њих није постојала никаква алтернатива. Након читања сценарија само сам њих две видео у тим улогама и срећан сам што сам их добио, две заиста дивне даме и мислим да су савршено одиграле своје улоге - казао је Николић.

Николић је рекао и да је на снимању било и суза и бола, али да су углавном уживали и потрудили су се да на сету буде и забава, а не само чист посао.

У трилеру “Једини излаз” играју још и Љубомир Бандовић, Милан Чучиловић, Милена Предић, Јово Максић, двојица колега из Македоније - Никола Ристановски и Тони Михајловски, Кристина Кика Јовановић, Владимир Алексић, Соња Колачарић, Небојша Миловановић и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана