Почело снимање наставка тв серије "Клан"

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД - Након дугог ишчекивања почело је снимање наставка ТВ серије "Клан", која је својом првом сезоном освојила све симпатије публике, рекао је за Танјуг главни протагонисти гледаног тв формата Александар Димитријевић.

Под палицом креатора серије Бобана Скерлића ова серија у наставку доноси узбудљиве приче која ће пратити даљи успон мафијашког клана на чијем су челу Шок и Паша.

У новим епизодама, они напредују у криминалној хијерархији и успостављају нови пословни модел - отмице богаташа, што им представља нови извор зараде.

Мотивисани новцем и престижом, Шок и Паша постепено усавршавају свој нови "пословни модел" у чему им помажу саучесници из полиције, здравства, као и намјерни и случајни јатаци, и чланови њихових породица.

Александар Димитријевић напомиње да је на снимањуу серије "Клан" научили много ствари везаних за глуму које нису "понијели" са факултета".

"Како стати у кадар, однос према светлу, однос према колегама на сету. Недим и ја смо много научили у процесу настајања серије. Надоградили смо се као професионалци...Изузетан осећај је када схватите да је велики број људи видео нешто на чему сте предано радили", казао је Димитријевић и додао кроз смијех да ће се једног дана, када буде ишао у пензију, са поносом сјећати улоге у тв серији "Клан".

Недим Незировић истиче да је након повратка на снимање наставка серије имао ојсећај да се враћа на мјесто које пуно значи и приватно и професионално.

"Екипу серије "Клан" сачињавају људи који се јако добро познају. Не само глумци...сви заједно чинимо породицу у којој је глумцима обезбеђен простор у којем могу да раде оно што су замислили" казао је Недимовић и додао да ће се наставак серије "Клан" поиграти са очекивањима публике.

Димитријевић најављује пуно карактерних промјена главних протагониста серије.

"У Првом делу серије ''Клан'' Шок и Паша нису били исти људи у првој и последњој епизоди. Сигуран сам да ће такве промене бити израженије у наставку серије. И сви други ликови ће пролазити кроз промене и дешавања све интезивније чинећи драму и неузвестан начин живота коју криминал за собом носи", казао је Димитријевић. Незиревић каже да у брзом животу какав преферирају Шок и Паша нема мјеста за предах.

Редитељ и сценариста серије Бобан Скерлић поиграо се са њиховим судбинама у приватним животима, али и у обавезама према "фирми".

Шок и Паша биће бацани на различите стране, а како ће се носити са тим олујама остаје гледаоцима да открију гледајући наставак серије "Клан".

Поред главних глумаца Александра Димитријевића и Недима Незировића, у наставку "Клана" публика ће видјети и Владимира Ковачевића, Ненад Ј. Поповића, Младена Совиља, Ивана Зарића, Феђу Штукана, Уроша Јовчића, Милоша Петровића Тројпеца. Продукцијска кућа Фирефлy и Телеком Србија стоје иза овог оригиналног ТВ пројекта чије се премијерно емитовање очекује током сљедеће године на каналу Суперстар ТВ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана