Побјешњели Макс 4 стиже у мају 2015.

Aгенције
Побјешњели Макс 4 стиже у мају 2015.

Четврти наставак популарног филмског серијала "Побјешњели Макс" у којем ће главну улогу тумачити глумац Том Харди, имаће биоскопску премијеру у мају 2015. године.

Оригинални назив филма је "Mad Max4: Fury Road ", а компанија Warner је саопштила да ће премијера бити 15. маја 2015. године, као и да ће Том Харди играти главну улогу умjесто Мела Гибсона, који се њоме прославио у прва три филма која су снимљена између 1979. и 1985. године. Такође је саопштено да ће се филм снимати у 3D технологији.

Нови наставак ове акционе филмске франшизе ће режирати Џорџ Милер, а у њему ће играти и Шарлиз Терон, којој је додjељена улога Императорке Фуриозе, глумац Николас Хоулт играће Нукса, а врло је вjероватно да ће једну од улога добити и Роузи Хантингтон-Вајтли. Сценарио за филм пишу Џорџ Милер и аутори стрипова Брендан Мекарти и Нико Латоријус који је имао малу улогу оригиналном "Побјешњелом Максу", а у сценарију се налазе и кључни ликови под именима Слит, Miss Giddy, Rictus Erectus и Coma Doof -Warrior.

Говорећи 2012. године о заплету у наставку "Побjeшњнелог Макса", Милер је рекао да ће он пратити Макса и групу људи по пустињи у сукобу са Императорком Фуриозом и описао га као препознатљив "рат на путу", којим је серијал стекао велику популарност.

За сада је још увијек непознато које ће локације бити киришћене за снимање, као и када ће оно почети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана