Пала задња клапа треће сезоне серије "Сложна браћа"

Танјуг
Пала задња клапа треће сезоне серије "Сложна браћа"

БЕОГРАД - У уторак, 26. јула, у раним јутарњим часовима, испред кулиса "чувене кафане", негдје дубоко у скровитим предјелима Липовачке шуме, завршено је снимање треће по реду сезоне, хумористичке серије "Сложна браћа", саопштили су продуценти.

Ненад Окановић, глумац и извршни продуцент серије, у име ЕТМ продукције, захвалио се целокупној екипи, свим секторима, почевши од глумаца, статиста, сценографа, костимографа, сниматеља, шминкера преко сваког појединца који је омогућио да се ових два мјесеца снимања успјешно заврши, нагласивши да је уживао у сваком снимајућем дану и радовао се сваком новом изазову са којим су се као продукција кроз овај пројекат сусрели.

"Поносан сам на све што смо као тим урадили, хвала вам свима од срца" додао је Окановић.

Музичар и извршни продуцент серије Бојан Ивковић, истакао је да сама чињеница да је преко пет стотина људи радило на серији, кроз коју је прошло више од стотину глумаца и преко двеста статиста већ говори довољно.

"Ова година дала је више од нас самих, изродила је нешто што ни сами нисмо могли да претпоставимо да можемо. Изродила је нове ликове, нови приступ и пре свега овај диван тим који је показао да је небо граница", додао је Ивковић.

Током ових 50 снимајућих дана, добро позната глумачка екипа из читавог региона предвођена Наташом Нинковић, Андријом Кузмановићем, Марком Гвером, Радославом Миленковићем, Љубишом Савановићем, Миланом Ковачевићем, Амаром Ћоровићем, Мајом Чампар, Николом Пејаковићем, Петром Божовићем, Ненадом Окановићем, Сергејем Трифуновићем, Денисом Мурићем, Мишом Обрадовићем, Паулином Манов, Небојшом Љубишићем, Миљаном Прљетом, Рифатом Рифатовићем, Николом Глишићем, Сенадом Милановићем, Јованом Балашевић и другима, снимана је овог лета на бројним локацијама у Београду, Липовачкој шуми и студију у Шимановцима.

У серији су се као гости појавиле и бројне познате личности попут Тијане Дапчевић, Ајс Нигрутина, Зорана Радојковића Пилета, Ивон Јафали, Микија Стевића и многих других.

За сценарио серије одговоран је проверени двојац у саставу Др Нелета Карајлића и Срђана Јанковића, док је режија и овај пут поверена Милораду Милинковићу.

Серија која је почела са снимањем 1. јуна у продукцији Телекома Србије и извршној продукцији ЕТМ продукције имаће 12 епизода чије се емитовање очекује почетком сљедеће године, на Суперстар ТВ и некој од телевизија са националном фреквенцијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана